Ves a contingut

Llei de la Memòria Històrica

Menú principal

Accessibilitat

Un dels objectius del Ministeri de Justícia és tenir un portal accessible per a tots els ciutadans, independentment de les discapacitats que tinguin, els dispositius emprats per accedir a la informació o el context d'ús.

El Ministeri de Justícia, responsable de la gestió de continguts d'aquest portal, durà a terme els canvis necessaris perquè la informació publicada sigui accessible als usuaris discapacitats.

Aquest lloc web compleix les recomanacions internacionals d'accessibilitat de la iniciativa WAI (Web Accessibility Initiative) del W3C (World Wide Web Consortium), complint un nivell 2 (AA) i els nivells de prioritat 1 i 2 de la Norma UNE 139803:2004.

El contingut d'aquest portal s'ha desenvolupat sota una gramàtica XHTML 1.0 i fulls d'estils CSS. Aquests estàndards garanteixen l'accés a la informació a través de qualsevol dispositiu de navegació que suporti les recomanacions del W3C.

A causa del gran volum d'informació publicat en aquest portal, a l'extensió dels seus documents i la freqüència d'actualització, l'adaptació de les pàgines s'està realitzant rigorosament des dels més recents als més antics amb la intenció de disposar, finalment, d'un portal amb el major nombre possible de documents accessibles.

Des de Llei de la memòria històrica tractem de millorar l'accessibilitat cada dia. El convidem a ajudar-nos amb els seus suggeriments a fer d'aquest portal un lloc cada vegada més accessible

Si us plau, si trobeu cap error o voleu fer-nos cap suggeriment sobre l'accessibilitat i/o estàndards utilitzats en aquest lloc, ens ho podeu comunicar a través del nostre formulari de contacteEnllaci a una pàgina fora daquest portal.

Data última revisió d'accessibilitat: 05 de Gener del 2012